Wij zijn een enthousiast gemengd koor vanuit diverse kerken met een gereformeerde grondslag. Ons koor is opgericht op 3 november 1966. We zijn al ruim 45 jaar een actieve vereniging. Regelmatig verzorgen we eigen concerten in Enschede en daarbuiten. Onze dirigent Jorrit Woudt prikkelt ons telkens weer om uitdagingen aan te gaan met verschillende muziekstijlen, om zo steeds weer te groeien en te ontwikkelen.

God groot maken

In de muziek willen we de naam van God groot maken en Hem alle eer geven. We mogen regelmatig samen werken met grote namen in de muziekwereld, zoals Harm Hoeve, Johan Bredewout, Arjan en Edith Post.

Dit jaar, 2016, bestaat ons koor 50 jaar. We hebben twee fantastische jubileumconcerten gegeven. We sluiten het jaar af met een kerstsamenzangavond op 24 december a.s. Kijk verder in de agenda voor meer informatie.

Het ledenaantal is ongeveer 75 leden en iedereen vanaf 16 jaar is welkom. We repeteren elke woensdagavond, voel u vrij om eens te komen luisteren en mee te zingen.

Ons koor is aangesloten bij de EZB (Enschedese Zangers Bond) en de landelijke organisatie KCZB (Koninklijke Christelijke Zangers Bond).